Museumsinspektøren på Berleburg Museum inviterede mig til at udstille på museet. Det viste sig dog at være for stor en opgave, da det krævede utroligt mange værker, og jeg besluttede derfor at invitere Agnete Bjerre, Svend Danielsen, Roger Martyn Pring samt Jens Rosing til at udstille med mig. Det blev en fantastisk kunstevent med salg af flere billeder.
 
Det er som bekendt Prinsesse Benedicte og Prins Richard hjemby, og Prins Richard, hans mor fyrstinden Margareta, og hans søster der er billedhugger og bor i Berlin, deltog i ferniseringen.
 
Fyrstinden inviterede os kunstnere og andre honoratiorer til at komme til slottet kl. 23, hvor vi forventede en drink. Men Prins Richard første os op i kuppelsalen, som ligger flere etager oppe, hvor der var dækket op til middag ved flere runde borde. Vi fik pragtfuld mad og vin i nogle helt unikke omgivelser. Det blev en oplevelse for livet.
 
Jeg skulle åbne udstillingen og der opstod en pussig situation i den forbindelse. Jeg havde forberedt åbningstalen på engelsk, men det gik slet ikke, da mange simpelthen ikke forstod engelsk. Derfor blev min tale oversat på rådhuset til tysk, og da jeg fik den tilbage, var der mange tyske ord, som jeg aldrig havde stiftet bekendtskab med. Hver gang jeg ikke kunne sige ordene hjalp fyrstinden mig, så alle derved kunne forstå hvad jeg sagde. Hun var et usædvanligt sympatisk menneske.
© Ørbeck Art, 2022